Singapore Airlines Voordelige vliegreizen naar Singapore

Winkel informatie Singapore Airlines
Singapore Airlines is een begrip in de luchtvaart. De bekroonde service aan boord zorgt voor een uiterst aangename vlucht. De vliegtuigen behoren tot de modernste in de reiswereld en alle stoelen zijn voorzien van een eigen videoscherm waar gekozen kan worden uit honderden speelfilms, documentaires, sportprogramma’s, spellen, CD’s, etc.
Singapore Airlines vliegt dagelijks vanuit Amsterdam naar Singapore waar, na een korte overstap, de passagier naar alle belangrijke zakelijke en toeristische steden in de regio kan vliegen. Singapore Airlines en dochtermaatschappij SilkAir vliegen onder meer naar 10 steden in China, 9 in Indonesië, 5 in Australië, 5 in Maleisië, 2 in Nieuw-Zeeland, 3 in Thailand, 3 in Vietnam, 3 op de Filippijnen en 2 in Cambodja.
Ondanks dat Singapore Airlines herhaaldelijk tot ‘best airline’ gekozen wordt, zijn de vliegtarieven uiterst aantrekkelijk.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Singapore Airlines aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.SingaporeAirlines.com )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Singapore Airlines kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Singapore Airlines heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Singapore Airlines als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Singapore Airlines belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, my booking, route maps, route network, flight status, alerts, Singapore, airlines, flight experience, quality, fly with us, great way to fly, local, date, time, currency, weathers.

Verlopen aanbiedingen van Singapore Airlines: