SkiHorizon Appartementen, hotel, chalets in meer dan 200 resorts door Europa

Winkel informatie SkiHorizon
SkiHorizon is dé online wintersportspecialist voor jouw skivakantie in Europa, en onderdeel van Travelhorizon, een internationale reisorganisatie. SkiHorizon heeft meer dan 200 wintersportbestemmingen verdeeld over 7 Europese landen, waaronder Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. SkiHorizon heeft een gevarieerd aanbod wat betreft de type accommodaties: appartementen, chalets, hotels en vakantieparken. Je krijgt tevens een gratis sneeuwgarantie verzekering bij reservering van een skipas of skimateriaal. Het team van SkiHorizon bestaat uit 60 personen, die jou zullen begeleiden voor, tijdens en na jouw vakantie.

Ben je op zoek naar een wintersport vakantie? Kijk dan eens op deze website!

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Skihorizon aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Skihorizon.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Skihorizon .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Skihorizon heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Skihorizon .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Skihorizon belangrijk zijn: Ski, sejour ski, location ski, ski horizon

Verlopen aanbiedingen van SkiHorizon: