Snowtrex Voor jouw wintersport in Frankrijk en Oostenrijk

Winkel informatie Snowtrex
SnowTREX is een aanbieder van online wintersportreizen. Ze hebben als doelgroep young professionals. De landen waar Snowtrex haar reizen aanbied zijn Oostenrijk en Frankrijk. In deze landen heeft SnowTREX een uitgebreid assortiment bestemmingen waaruit gekozen kan worden. Je hebt op de site de mogelijkheid om via “Zoeken & boeken” op basis van jouw voorkeuren een bestemming te zoeken. Dit is dan ook kenmerkend voor de website. Verder staan op de website duidelijke beschrijvingen en foto’s van accomodaties en de gebieden zodat je precies weet wat je boekt. Er worden vakanties aangeboden op basis van eigen vervoer en royal class bus.

De website heeft zich aangesloten bij de ANVR en SGR. Hierdoor heeft u zekerheid. Bij elke accomodatie en elk gebied staat een sterrensysteem aangegeven waardoor je in een oogopslag ziet welke indicatie de site geeft aan het onderdeel. Het sterrensysteem werkt van 1 tot en met 5.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Snowtrex aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Snowtrex.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Snowtrex .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Snowtrex heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Snowtrex .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Snowtrex belangrijk zijn: wintersport, wintersportvakantie, wintersportvakanties, wintersport vakantie, wintersport vakanties, wintersportreizen, wintersportreis, wintersport aanbiedingen, goedkope wintersport vakantie, skivakantie, skivakanties, skiën, skireis, skireizen, goedkope skivakantie, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Andorra, Bulgarije, Zwitserland, L’Espace Killy, Tignes, Le Grand Massif, Flaine, Le Grand Serre Chevalier, Briançon, Monêtiers-les-Bains, Les Deux Alpes, Les Portes du Soleil, Châtel, Les Sybelles, Le Corbier, St. Jean d’Arves, Les Trois Vallées, Les Menuires, Val Thorens, Massif de Dévoluy, Superdévoluy, Paradiski, La Plagne, Les Arcs

Verlopen aanbiedingen van Snowtrex: