Sokshop Basic en fashion beenmode, leggings, maillots, panty’s, sokken, rompertjes, ondergoed

Winkel informatie Sokshop
Sokshop.nl is een webwinkel gespecialiseerd in beenmode. Van oorsprong een stuk van de modemarkt met een saai imago. En dat is precies waarom Sokshop in dit segment gedoken is want de meeste (web)winkels zijn, op dit gebied, niet flitsend qua imago. Sokshop profileert zich daarom nadrukkelijk als modern en eigentijds bedrijf, met een breed assortiment basic en modische artikelen. Het is een site voor moderne vaders en moeders waar behalve traditionele sokken ook een scala aan fashion leggings, maillots, kniekousen, skikousen, sokken, sportsokken, anti-slipsokken te verkrijgen is. Kortom: elke outfit kun je bij Sokshop compleet maken met bijpassende beenmode.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Sokshop aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.sokshop.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Sokshop kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Sokshop heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Sokshop als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Sokshop belangrijk zijn: aanbieding, babysokjes, kindersokken, damessokken, herensokken, kniekousen, panty’s, maillots, leggings, mutsen, sjaals,wanten, Bonnie Doon, Ewers en Falke, eigen collectie basics, kinderen, hemdjes, t-shirts, t-shirts lange mouw, meisjesondergoed, jongensondergoed, rompertjes, pyjama’s.

Verlopen aanbiedingen van Sokshop: