T-Mobile De beste T-Mobile aanbiedingen vind je online! Direct voordeel

Winkel informatie T-Mobile
T-Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, één van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. T-Mobile bedient in Nederland meer dan 5,4 miljoen klanten. T-Mobile biedt producten en diensten aan voor zowel zakelijke gebruikers als consumenten.
In Nederland beschikt T-Mobile over meer dan 700 eigen HotSpots in hotels, (weg)restaurants, conferentie- en vergaderlocaties en in vrijwel alle McDonald’s restaurants in Nederland. Bij een HotSpot kun jij als klant van T-Mobile gebruik maken van snel en draadloos internet onderweg.

Bij T-Mobile kun je kiezen uit prepaid of verschillende abonnementen: Flex, Relax, MyFaves of Sim Only. Daarnaast levert T-Mobile als enige aanbieder in Nederland legaal de iPhone 3GS met verschillende abonnementen. Via My T-Mobile heb je direct, altijd en overal inzicht in jouw persoonlijke gegevens, belgedrag, facturen en kun je sparen voor leuke acties.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


T-Mobile aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.T-Mobile.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van T-Mobile .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
T-Mobile heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van T-Mobile .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor T-Mobile belangrijk zijn: T-Mobile, telecom, mobiel, netwerk, abonnement, prepaid, sim-only, simonly, sim only, zakelijk mobiel

Verlopen aanbiedingen van T-Mobile :