Taartenland Taarten bestellen en laten bezorgen

Winkel informatie Taartenland
Taartenland is een landelijk netwerk van ambachtelijke kwaliteitsbakkers. Taartenland is opgericht op 1 september 2002 en sindsdien hebben al vele bedrijven en overheidsinstanties gebruik gemaakt van de dienst van Taartenland.
Taartenland bezorgt een taart in heel Nederland. Jij hoeft alleen maar te bestellen en Taartenland doet de rest. Of je nu 1 taart wilt bestellen of duizend, het is allemaal mogelijk.
Taartenland ondersteunt de mogelijkheid om afbeeldingen op een taart te printen. Dus wil je een logo op de taart of een foto op de taart? Geen probleem. Ook kun je een persoonlijke tekst toevoegen.

Zelfs als je op dezelfde dag nog wilt laten bezorgen is dit vaak mogelijk als je op tijd belt. Taartenland streeft ernaar om de bestelling rond koffietijd af te leveren.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Taartenland aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Taartenland.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Taartenland .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Taartenland heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Taartenland .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Taartenland belangrijk zijn: taart,taarten,taartenland