Terapy Zitzak by Terapy from the Ergonomic Living Company

Winkel informatie Terapy
Terapy levert zitzakken die zich vormen naar jouw lichaam. De zitzak biedt daardoor heerlijk comfort. De zitzakken van Terapy zin een stijlvolle aanvulling op jouw interieur met vijftien zachte kleuren die in ieder decor passen. De Terapy zitzak is een lounge zetel, een zitbank, een sofa, een zitzak en zelfs een bed. Terapy zitzakken zijn voor iedereen!
Het product bestaat uit twee hoezen. De buitenste hoes kan verwijderd worden om te wassen of kan vervangen worden bij Terapy. De twee hoezen zijn voorzien van een ritssluiting zodat de binnenste hoes kan worden bijgevuld. Het product is samengesteld uit 92% katoen en 8% uit een andere vezel en wordt met de korrels geassembleerd in Nederland.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Terapy aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Terapy.eu )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Terapy kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Terapy heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Terapy als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Terapy belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, zitzak, poef, bank, zitzakken, fatboy, hoes, terapy, korrels, vulling, maxi-terapy, mini-terapy, u-terapy, hoezen, baby-terapy, baby, tube-terapy.

Verlopen aanbiedingen van Terapy: