TforTelecom Your Guide

Winkel informatie TforTelecom
TforTelecom is opgericht in 1998 en sindsdien is er een hoop veranderd op de markt van telecom en mobiele telefonie. De ontwikkelingen die hier hebben plaatsgevonden hebben zich zeer snel opgevolgd. In 1990 kwamen de eerste telefoons op de markt die eigenlijk alleen maar konden bellen en de keuze uit abonnementen was nihil. In die jaren is de mobiele telefoon uitgegroeid van telefoon tot breed communicatiemiddel waarmee je kunt SMSen, MMSen, Internetten, Bellen en ook foto’s kunt maken. Door het brede aanbod van alle soorten aanbieders op de telefonie markt is TforTelecom opgericht om jou daarbij te helpen en daarin goede keuzes te maken. TforTelecom kent de markt waardoor ze altijd voor jou een goede keuze kunnen maken op het gebied van telefoons, maar juist op het gebied van abonnementen. De merken die t for Telecom lever zijn: Nokia, Samsung, LG, Blackberry, HTC en SonyEricsson. Daarnaast heeft t for Telecom alle providers in haar pakket.

Op zoek naar een telefoon juist alleen een sim-only? Kijk dan eens op deze website!

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


TforTelecom aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.TforTelecom.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van TforTelecom .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
TforTelecom heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van TforTelecom .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor TforTelecom belangrijk zijn: GSM, GSMexpress.nl, express.nl, mobiel abonnement, sim only, nokia, samsung, sonyericsson, motorola, philips, HP, t-mobile, Telfort, orange, KPN, hi, vodafone, mobiel, mobieltje, aanbieding, telefoon, actie, superstunt, voordelig, bellen, sms, sms-en, ,