The Phone House Gratis mobiele telefoons, GSM abonnementen, sim only, laptops en meer

Winkel informatie The Phone House
The Phone House is met ruim 2600 winkels de grootste onafhankelijke retailketen in mobiele telefonie van Europa. Ook hebben ze in Nederland de meeste winkeldeuren. Ze hebben meer dan 180 telecom winkels verdeeld door heel Nederland. Door de jarenlange ervaring weten ze precies wat de klanten van ze verwachten. Dankzij deze schat aan kennis is The Phone House precies in staat om vele voordelen te bieden.
The Phone House verkoopt telefoons zonder en met abonnement, Sim Only, ADSL, Accessoires, Laptops en Prepaid toestellen. Ze zijn onafhankelijk, dus ze verkopen elk netwerk. The Phone House wil online graag marktleider worden. Dit kunnen ze gaan realiseren doordat ze altijd de beste deals en aanbiedingen kunnen verkopen en daar bovenop ook nog eens de beste service kunnen verlenen. Heb je online iets besteld, maar het bevalt niet of er is iets mis mee? Dan kun je altijd terecht in één van de winkels. De beste service voor alle klanten.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


The Phone House aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.ThePhoneHouse.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van The Phone House kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
The Phone House heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van The Phone House als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor The Phone House belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, phonehouse, phone house, the phonehouse, the phone house, thephonehouse, gratis, GSM, mobiel, gsm abonnement, mobiel abonnement, abonnement, laptop, mini laptop, gratis laptop, internet, breedband internet, breedband, sim only, simonly, mobiel breedband, blackberry, htc, lg, nokia, Samsung, sony ericsson, adsl, verlenging, mobile breedband internet, laptop met mobile internet, klantenservice.

Verlopen aanbiedingen van The Phone House: