TNT Post Sure we can

Winkel informatie TNT Post
TNT Post bestaat sinds 1799. Doordat het bedrijf al een lange geschiedenis heeft is het een belangrijk onderdeel geworden van onze geschiedenis. Maar tegenwoordig is TNT Post meer dan het vervoeren van poststukken in Nederland. TNT Post biedt collectie-, sorterings-, transport- en afleveringsdiensten aan op het gebied van binnenlandse en internationale post. Hieronder vallen onder meer brieven, drukwerk en pakketten, en diensten op het gebied van de distributie van geadresseerde direct mail en ongeadresseerde post. Bovendien biedt TNT Post onder de merknaam Cendris een een breed assortiment diensten aan. Het gaat hierbij om: data- en documentmanagement.

Het is de ambitie van TNT Post om marktleider te worden voor diensten aan zakelijke en particuliere klanten op het gebied van communicatie, transacties en aflevering van documenten en goederen. Daarbij worden kwaliteit, efficiency en klantenservice als erg belangrijk ervaren. TNT tracht de brieven met de grootste betrouwbaarheid af te leveren onder de beste condities en met de beste service.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


TNT Post aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.TNT Post.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van TNT Post .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
TNT Post heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van TNT Post .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor TNT Post belangrijk zijn: adressen,bezorgen,Cendris,Data,Geschiedenis,paketten,Post,sorteren,tnt,transport