Transavia.com Goedkoop vliegen met een vliegticket van Transavia.com

Winkel informatie Transavia.com
Transavia.com is eind 1965 opgericht door een Belgische en een Schotse ondernemer. Dit alles gebeurde onder de naam Transavia Limburg N.V. Het bedrijf had toen zijn thuisbasis op vliegveld Limburg. Een jaar later werd aan Transavia een chartervergunning verleend om vanaf Schiphol te kunnen vliegen. Mede hierdoor werd de naam dat jaar verandert naar Transavia Holland. Op dit moment is Transavia een dochteronderneming van KLM. Op dit moment heeft het bedrijf Schiphol als thuisbasis en vervoert circa 4,5 miljoen passagiers per jaar naar vakantiebestemmingen in Europa en Afrika. De vloot bestaat uitsluitend uit Boeing 737-toestellen van de Next Generation.
Naast het aanbieden van CO2 compensatie en klimaatneutraal vliegen aan de klanten zijn alle dienstreizen en de bedrijfsvoering van het bedrijf klimaatneutraal. Dit houdt in dat de uitstoot van broeikasgassen, waaronder CO2, van gas en elektra en woon- werkverkeer van alle medewerkers worden gecompenseerd.

Transavia.com heeft vele bestemmingen in Europa waaronder: Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Griekenland, Marokko, Polen, Tunesie, enz. Bij alle bestemmingen vlieg je met moderne vliegtuigen en tegen voordelige tarieven. Ben jij geinteresseerd in de vliegreizen van Transavia.com, neem dan eens een kijkje op de website.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Transavia.com aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Transavia.com )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Transavia.com kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Transavia.com heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Transavia.com als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Transavia.com belangrijk zijn: vliegen, tickets, schiphol, europa, goedkoop, snel, eenvoudig, transavia, transavia.com

Verlopen aanbiedingen van Transavia.com :