Ulla Popken Grote maten damesmode

Winkel informatie Ulla Popken
Ulla Popken begon ooit in 1880 toen Johann Popken in Hamelen aan de Weser het textielhuis Popken oprichtte. Vervolgens is Ulla Popken uitgegroeid tot wat het nu is: mode die het voor elke vrouw mogelijk maakt om onafhankelijk van haar confectiemaat met plezier haar eigen stijl aan de dag te leggen. Ulla Popken hanteert dan ook het motto ‘Mode, die bij mij past’. Ulla Popken haar collectie via meer dan 300 filialen, per postorder, en via internet. Het brede assortiment zet op kwaliteit met goede pasvormen en gegarandeerd inspiratie en voortdurend nieuwe trends: mode voor elke dag, vrouwelijke business-outfits, mooie feestelijke kleding en dessous, sport- en badmode. De webshop is overzichtelijk ingedeeld in bovenkleding, pantalons, rokken en jurken, nachtgoed en dessous, kousen en panty’s, jassen en blazers, mantels en bodywarmers en accessoires.
Bij Ulla Popken vindt iedere vrouw de mode, die bij haar past en dat sinds meer dan 20 jaar.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Ulla Popken aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.UllaPopken.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Ulla Popken kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Ulla Popken heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Ulla Popken als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Ulla Popken belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Postorderbedrijven, postorder, Ulla Popken, Ulla dessous, mollig, jonge mode, dessous, dames bovenmode, damesmode, dameskleding, bovenkleding, pantalons, rokken, jurken, nachtgoed, dessous, kousen, panty’s, jassen, blazers, mantels, bodywarmers, sportmode, badmode, accessoires, koopjes, spaaraanbiedingen, onverslaanbare prijzen, voorjaarsmode, lente, winter, herfst.

Verlopen aanbiedingen van Ulla Popken: