UPC Televisie, internet en bellen

Winkel informatie UPC
UPC Nederland is ontstaan in 1999 en sinds 2001 is UPC onderdeel van Liberty Global. UPC biedt vele huishoudens op een zo gemakkelijk mogelijke manier toegang tot de digitale wereld via internet, telefonie en televisie. Zo’n twee miljoen klanten maken dagelijks gebruik van de diensten van UPC. Dienstverlening op deze grote schaal vragen om een betrouwbare technische infrastructuur en deze heeft UPC. UPC beschikt ver hoogwaardige communicatienetwerken in o.a. Flevoland, Friesland, Noord-Brabant, Gelderland en Noord- en Zuid-Holland.
Je kunt bij UPC terecht voor losse diensten: televisie, internet en telefonie. Maar ook voor een voordelig Totaalpakket. Bij televisie krijg je standaard al 30 analoge televisiezenders en dit kun je o.a. uitbreiden naar digitale (HD) TV. Voor internetpakketten kun je kiezen uit verschillende snelheden die op kunnen lopen tot 120 Mbps. En op het gebied van telefonie kun je kiezen uit bellen standaard, bellen avond & weekend en bellen onbeperkt & Europa. Voldoende keuze dus voor iedereen. Het kan echter voordeliger zijn om te kiezen voor een pakket: alles in 1, 3 in 1, 2 in 1 of het allerbeste. Kortom: het loont zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de site van UPC.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


UPC aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.UPC.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van UPC kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
UPC heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van UPC als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor UPC belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, UPC, televisie, digitale televisie, HDTV, telefonie, razend snel internet, bellen, mobiel, film1, sport1, factuur, upc, helpdesk, tarieven, bestellen, informatie, online, zenderoverzicht, zender van de maand, speedtest, adsl, UPC internet, verhuizen, overstappen.

Verlopen aanbiedingen van UPC: