vanLeest Muziek, dvd’s en games bestel je online

Winkel informatie vanLeest
Vanaf heden is de webshop www.vanLeest.nl gesloten! Voor jou als vaste klant betekent dit dat je in de toekomst jouw muziek, film en games aankopen ergens anders zult moeten aanschaffen. Om je in de toekomst ook van dienst te kunnen zijn wil vanLeest je graag attenderen op de website van de zustermaatschappij Free Record Shop. Op deze website vindt je exact hetzelfde assortiment als dat je bij vanLeest.nl gewend was.

vanLeest is in de jaren dertig gestart door Antoon van Leest in Eindhoven op het Wilhelminaplein met een winkel en is sindsdien alleen maar gegroeid. vanLeest is momenteel al meer dan 70 jaar toonaangevend in Nederland op het gebied van entertainment. Met zo’n 60 winkels en de website vanLeest.nl biedt vanLeest een zeer ruim assortiment van muziek, films, games, boeken, klassieke muziek en nog veel meer.
Als speciaalzaak onderscheidt vanLeest zich in de Nederlandse retailmarkt als kwaliteitsaanbieder. Het specialistische assortiment omvat, naast een uitgebreide basiscollectie, een variabele lokale invulling. vanLeest staat bekend om haar Muziek- en Filmspecialisme , maar verkoopt ook vele Games voor de PS2, PS3, Sony PSP, Nintendo DS, Nintendo Wii, Xbox 360 en de PC.

De levertijd van alle artikelen wordt weergegeven bij de producten op de productpagina. Levertijden zijn berekend op basis van de voorraad en de beschikbaarheid bij de leveranciers van vanLeest. De verzendkosten bij vanLeest bedragen altijd 1,95 euro ongeacht het aantal producten wat je besteld. Retourneren is altijd mogelijk binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


vanLeest aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.vanLeest .nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van vanLeest .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
vanLeest heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van vanLeest .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor vanLeest belangrijk zijn: cd’s, dvd’s, games, boeken, films, muziek, movies, music, cd winkel, plastix, cd shop, playstation 3, Nintendo ds, Nintendo wii, xbox 360, pc games, blu-ray, cd, dvd, online bestellen

Verlopen aanbiedingen van vanLeest :