Vodafone Abonnement, GSM en sim only

Winkel informatie Vodafone
Vodafone is in Nederland een van de grootste mobiele communicatiebedrijven en maakt deel uit van Vodafone Group. De Vodafone Group heeft ruim 303 miljoen klanten verdeeld over vijf continenten.
De kernwaarden van Vodafone zijn: Red, Rock Solid en Restless. Dit staat voor passie voor mensen, techniek en communicatie. Men kan bouwen op Vodafone, omdat de medewerkers verantwoordelijkheid nemen en samen bijzondere dingen teweeg brengen. Ten slotte staat Vodafone altijd in beweging en gaan zij altijd met de laatste technieken mee.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Vodafone aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Vodafone.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Vodafone .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Vodafone heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Vodafone .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Vodafone belangrijk zijn: Prive, bellen, sms, mms, my vodafone, vf, vodafone, vodaphone, voda, mobiel bellen, internet op je mobiel, overstappen, onder ons, portering, porteren, vast bellen en internetten, meerwaarderen, prepaid,