Vrolijk petje Ontwerp je eigen petje

Winkel informatie Vrolijk petje
Op www.vrolijkpetje.nl kun je je eigen grappige, serieuze en / of wijze tekst op een petje cq cap laten zetten! Bestellingen zijn mogelijk vanaf 1 petje / cap. Ook afbeeldingen en logo┬┤s zijn mogelijk. Vul de tekst in, of upload de afbeelding, laat je persoonlijke gegevens achter, betaal met eenmalige machtiging en het petje / cap wordt binnen 5 werkdagen bij je thuis bezorgd!
De eerste regel zit bij de prijs van het petje in. Elke volgende regel op de pet kost 50 cent extra. Het petje kan gewassen worden op maximaal 30 graden alleen op de handwas.
Indien je een bepaalde maat bestelt en je ontvangt een andere, dan wordt deze uiteraard kosteloos met de juiste maat vervangen. Indien jouw produkt niet meer beschikbaar is in de door jou gekozen maat dan kun je deze omruilen voor een ander produkt van gelijke waarde of bijbetalen voor een duurder product. Op de site van Vrolijk petje vind je enkele leuke voorbeelden van zelf gemaakte petjes.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Vrolijk petje aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Vrolijkpetje.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Vrolijk petje kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Vrolijk petje heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere spVrolijk petjeale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Vrolijk petje als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Vrolijk petje belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Vrolijk petje, Ontwerp, petje, eigen petje, cap, tekst, afbeelding, spreuk, kindercaps.

Verlopen aanbiedingen van Vrolijk petje: