WE Fashion Blue Ridge, Ultimate en Fundamentals

Winkel informatie WE Fashion
WE Fashion vindt haar oorsprong in 1917 toen Edward de Waal de firma Sir Edwin oprichtte, een groothandel in herenmodeartikelen. Vervolgens is dit uitgegroeid tot WE Fashion zoals we dat momenteel kennen.
WE Fashion is sinds de oprichting een verticale organisatie. Dit betekent dat WE Fashion alles in huis doet, van het design tot de inkoop en verkoop via de eigen winkels. WE Fashion heeft momenteel meer dan 200 winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. Het motto van WE Fashion is ‘create your own style’. WE Fashion bedoelt hiermee dat jij de mode niet blind hoeft te volgen, maar je eigen stijl kan verzinnen. WE Fashion maakt dit mogelijk door ervoor te zorgen dat de collectie betaalbaar is voor een grote groep mensen, de kwaliteit hoog is, de prijsstelling scherp is en de collecties up to date zijn.
We Fashion biedt voor zowel mannen als vrouwen met een leeftijdsmentaliteit van 25 tot 35 jaar eigentijdse modecollecties aan. Maar ook voor kids tussen de 2 en 12 jaar heeft WE Fashion leuke collecties. Je kunt er terecht voor zowel representatieve en zakelijke kleding, als kleding die relaxed en casual is. De collectie is opgedeeld in WE, Blue Ridge, WE Ultimate en WE Fundamentals.
De online shop van WE Fashion is overzichtelijk ingedeeld: women, men, kids en sale. En je kunt er terecht voor alles op het gebied van kleding: jassen, blazers, broeken, pakken, kostuums, t-shirts, overhemden, truien, vesten, gilets, jeans, ondergoed, accessoires, jurken, rokken, tops, schoenen en nog veel meer.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


WE Fashion aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.WE.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van WE Fashion kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
WE Fashion heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van WE Fashion als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor WE Fashion belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, WE Fashion, Women, BLAZER, BLAZER, Schoenen, Accessoires, Ondergoed, Broeken, Blue Ridge Jeans, Truien/vesten, Jurken/rokken, Tops/t-shirts, Blazers, Jassen, SALE, Kids, BODYWARMER, CAPUCHONTRUI, Girls 92-128, Boys 134-176, Boys 92-128, Girls 134-176.

Verlopen aanbiedingen van WE Fashion: