Weekendje weg In een hotel of bungalow

Winkel informatie Weekendje weg
Wil je een weekendje weg? Bij Weekendjeweg.nl heb je de keuze uit meer dan 2.000 hotels en 550 bungalowparken in Frankrijk, Duitsland, Belgiƫ en Nederland. Ook is er de keuze uit diverse bestemmingen over de gehele wereld voor als je wat verder weg wilt tijdens jouw vakantie. Verder is er altijd een ruime keuze uit Lastminute hotels en stedentrips naar bijvoorbeeld Antwerpen, Maastricht, Gent of London.
Er zijn regelmatig speciale weekendaanbiedingen met Valentijn, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, de kerst, of met de herfst.
Weekendjeweg is onderdeel van Bookit en bestaat al 12,5 jaar. Bookit is marktleider in Nederland op het gebied van korte tussendoor vakanties voor in bungalowparken en hotels. Ruim 5 miljoen gasten gingen je voor.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Weekendje weg aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Weekendje weg.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Weekendje weg .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Weekendje weg heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Weekendje weg .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Weekendje weg belangrijk zijn: weekendje weg, weekendweg, weekend weg, hotel, hotels, aanbiedinge, acties, kortingen, kortingscodes

Verlopen aanbiedingen van Weekendje weg: