Wehkamp Het online warenhuis van Nederland

Winkel informatie Wehkamp
Wehkamp.nl is het online warenhuis van Nederland. Ze hebben per maand ruim drie miljoen unieke bezoekers en 1,3 miljoen vaste klanten in totaal. Jaarlijks verstuurd Wehkamp zo’n 5 miljoen bestellingen en het assortiment bestaat uit zo’n 55.000 artikelen.
In augustus 2008 heeft Wehkamp zich in een nieuw jasje gestoken met een totaal vernieuwde website met de nieuwste en zeer inspirerende collecties in mode, wonen en elektronica met een frisse en eigentijdse uitstraling.
Betalen kan bij Wehkamp veilig en gemakkelijk vooraf via iDeal, achteraf of gespreid per maand per acceptgiro, internetbankieren, betaaltelefoon of automatische incasso. De door jou bestelde producten worden binnen 24 uur of op afspraak snel en betrouwbaar thuis bezorgd.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Wehkamp aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Wehkamp.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Wehkamp.nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Wehkamp heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Wehkamp.nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Wehkamp belangrijk zijn: damesmode, herenmode, kinderkleding, fit & mooi, slapen, huishoudapparatuur, spel & vrije tijd, computers & telecom, wonen, beeld & geluid, games, DVD, boeken.

Verlopen aanbiedingen van Wehkamp: