World Card Visa Card met wereldwijd betaalgemak

Winkel informatie World Card
Al jouw nieuwe aankopen kun je makkelijk en veilig betalen met een Visa World Card, de populaire creditcard van International Card Services (ICS). ICS is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. Card-houders van ICS kunnen rekenen op vele extra’s, bovendien staat de Servicedesk van ICS 24 uur per dag, 7 dagen per week tot je beschikking.
De Visa World Card is de meest gebruikte World Card van Nederland en een zeer goede en betrouwbare keuze. Naast de standaard Visa World Card zijn er: Visa World Card Photo (met een eigen foto op jouw World Card) en Visa World Card Panda (gratis het Wereld Natuurfonds steunen bij iedere betaling).
De Visa World Card Gold is een uitgebreidere en luxere creditcard. Met deze creditcard kun je gebruik maken van een hoger bestedingslimiet en is de Aankoopverzekering een heel jaar gratis. Voor de frequent traveler is er bovendien de Visa World Card Platinum waarbij een complete Doorlopende Reisverzekering is inbegrepen.
Als je de World Card gebruikt, ontvang je één keer per maand een rekeningoverzicht met een acceptgiro. Als je gebruik maakt van het Visa Internet Pakket ontvang je elke maand een e-mailbericht zodra jouw nieuwe rekeningoverzicht gereed staat. Voldoe je het openstaande saldo binnen 21 dagen na datum van het rekeningoverzicht, dan betaal je geen rente.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


World Card aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.WorldCard.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van World Card kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
World Card heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van World Card als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor World Card belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, World Card , Creditcard, Visa, wereldwijd, creditcard aanvragen, gold card, photo card, credit card, panda card, the world card, Visa card, kaart, visa kaart, international card service, visacard, gratis visa card.

Verlopen aanbiedingen van World Card :