XS4ALL Internet, bellen en hosting

Winkel informatie XS4ALL
XS4ALL is opgericht in 1993 door onder andere Felipe Rodriquez en Rop Gonggrijp. Zij vonden dat ook particulieren gemakkelijk toegang moesten konden krijgen tot internet en richtten daarom XS4ALL (access for all) op. XS4ALL is daarna uitgegroeid tot dé kwaliteitsprovider van Nederland voor bedrijven en consumenten. XS4ALL staat voor uitstekende service, veilige en hoogwaardige internetdiensten en maatschappelijke betrokkenheid.

Als je internet afneemt bij XS4ALL is het vooral belangrijk dat het Internet het altijd doet. Bij XS4ALL ligt de prioriteit bij het leveren van betrouwbaar en zeer stabiel Internet. XS4ALL denkt dan ook graag met jou mee. En gaat er iets fout en doet het Internet het niet? Dan stuurt XS4ALL als het nodig is een monteur langs. Ligt de oorzaak van het probleem bij de internetverbinding of het modem? Dan zijn de kosten voor rekening van XS4ALL.
Je kunt bij XS4ALL terecht voor o.a. ADSL, ADSL en bellen, ADSL met website, bellen, mobiel internet, business ADSL, telewerken, zakelijke e-mail en vele andere diensten.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


XS4ALL aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.XS4ALL.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van XS4ALL .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
XS4ALL heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van XS4ALL .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor XS4ALL belangrijk zijn: ADSL, bellen, Service, internet, Business DSL, mobiel internet, e-mail, maatschappelijk, helpdesk, webmail, website, zakelijk, telewerken, hosting, colocation, veiligheid, snelheid, overstappen, hotspots, klantenservice

Verlopen aanbiedingen van XS4ALL :