Yellowbrick Da’s slim parkeren

Winkel informatie Yellowbrick
Yellowbrick is een parkeersysteem dat gebruikt kan worden in de meest steden van Nederland. Hoe werkt het parkeersysteem? Het aanmelden is de eerste fase die je moet doorlopen. Dit aanmelden is binnen enkele dagen geregeld. Vervolgens biedt Yellowbrick de mogelijkheid om ergens te parkeren. Het enige wat je dan moet doen is je auto aanmelden op de plek waar de auto geparkeerd staat. Vervolgens kan je op je gemak gaan winkelen of werken. Je hoeft dan ook niet meer de meter bij te vullen. Bij terugkomst bij de auto meld je de auto weer af en rijdt weg. Het betalen wordt vervolgens automatisch gedaan. Hierdoor betaal je slechts de exacte tijd!

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


Yellowbrick aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Yellowbrick.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Yellowbrick .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Yellowbrick heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Yellowbrick .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Yellowbrick belangrijk zijn: parkeer, parkeren, parkeergeld, GSM, parkeerbon, mobiel, parkeerboetes, parkeerboete, parkadammer, parkedammer, yellowbrick, kenteken, kenteken parkeren, brick, bricken, brikken