ZEKUR Veel verzekering voor weinig

Winkel informatie ZEKUR
ZEKUR is onderdeel van Univé en levert dé zorgverzekering voor jongeren. In de zorgverzekering is alle zorg opgenomen die jij als jongere nodig hebt. Hierbij kun je bij ZEKUR kiezen uit twee overzichtelijke pakketten: Gewoon ZEKUR en Extra ZEKUR.
Gewoon ZEKUR is simpelweg een basisverzekering waarin alle belangrijke zorg zit die je nodigt hebt in een jaar. Bij Extra ZEKUR is de basisverzekering aangevuld met aanvullende zorg- en tandartsverzekering.

De premies van de zorgverzekeringen van ZEKUR zijn erg laag. Dit komt doordat ZEKUR uitstekende afspraken maakt met een geselecteerd aantal zorgverleners. Daarnaast kun je alles zelf zeer gemakkelijk online regelen bij ZEKUR. Dit is uiteraard een stuk goedkoper en dit voordeel wordt direct aan jou doorberekend. Ingewikkelder is het niet en hoeft het ook niet te zijn. Neem dan ook snel eens een kijkje bij ZEKUR.


Naast de ZEKUR zorgverzekering biedt ZEKUR nu ook woon- en schadeverzekeringenbundels aan voor als je op jezelf woont. ZEKUR biedt de belangrijkste verzekeringen voor elke woonsituatie (of je nu op kamers woont of in je eigen huur- of koopwoning). Zowel studenten, singles en duo’s kunnen dus kiezen voor verzekeringen als; inboedel, aansprakelijkheid, reis, ongevallen, multimedia buitenhuis en rechtsbijstand.

Terug naar alle winkels   

[serialposts]


ZEKUR aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.ZEKUR.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van ZEKUR .nl kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
ZEKUR heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomsgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van ZEKUR .nl als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor ZEKUR belangrijk zijn: jongeren, zorg verzekeren, zorgverzekeringen, zorgverzekeraars, gezondheid, zorgverzekeraars, zorgverzekeringen

Verlopen aanbiedingen van ZEKUR :