Zelf Verzeker jezelf voordelig

Winkel informatie Zelf
Zelf.nl is een initiatief van Proteq Schadeverzekeringen NV en Proteq Levensverzekeringen NV en is 100 procent onderdeel van SNS REAAL. Zelf.nl doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Zelf.nl heeft dan ook geen dure commercials op televisie of radio, geen dure gebouwen op dure locaties, maar simpelweg een eenvoudig kantoor in Heerhugowaard. Je sluit bij Zelf.nl zelf jouw verzekering af, dat is wel zo snel en makkelijk. De lagere kosten van Zelf.nl worden aan jou doorberekend. Daarom betaal je bij Zelf.nl een lagere premie, zonder dat dit ten koste gaat van de snelle service.
Je kunt bij Zelf.nl terecht voor de volgende verzekeringen: reisverzekering, uitvaartverzekering, rechtsbijstandverzekering, woonverzekering, dier- en zorgverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, ongevallenverzekering en een autoverzekering. Daarnaast vind je op Zelf.nl ook informatie over enkele REAAL Spaarproducten: LoyaalSparen, InternetSparen, PlusSparen, JaarSparen. Neem snel een kijkje op Zelf.nl en betaal niet teveel premie.

Terug naar alle winkels

[serialposts]


Zelf aanbiedingen, kortingen, acties en kortingscodes. ( www.Zelf.nl )

De aanbiedingen, kortingscodes, acties en kortingen van Zelf kan je vinden op aanbiedingvoorjou.nl. Bezoek via onze site het gebundelde aanbod van kortingen, kortingscodes, acties en aanbiedingen.
Zelf heeft het hele jaar door aanbiedingen die uiteenlopen van gratis verzending, kortingscodes op bepaalde producten, gratis gadgets, welkomstgeschenken en andere speciale promoties en reclames. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van aanbiedingvoorjou.nl zodat je op de hoogte blijft van zowel de aanbiedingen van Zelf als andere aanbieders in de markt.
Termen die voor Zelf belangrijk zijn: aanbieding, korting, actiecode, Zelf, verzeker, voordelig, loyaalsparen, internetsparen, plussparen, sparen, jaarsparen, reisverzekering, uitvaartverzekering, rechtsbijstandverzekering, woonverzekering, dierverzekering, zorgverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, REAAL, premie.

Verlopen aanbiedingen van Zelf: