Telecomvergelijker

Mobiele telefoon abonnement vergelijken
Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon met een nieuw abonnement? Dan bent u hier op de juiste plek. Maar niet alleen als u op zoek bent naar een nieuw abonnement kunt u hier terecht, ook als u uw huidige abonnement wilt verlengen kunt u hier terecht. Hieronder kunt u heel veel abonnementen van alle providers in combinatie met heel veel mobiele telefoons vergelijken. Zo kunt u vervolgens eenvoudiger kiezen en zo betaalt u niet teveel.


Kies wat bij u past
Voordat u een telefoon met een abonnement afsluit is het verstandig om te bedenken hoeveel belminuten, sms’jes en internet (aantal MB’s) u denkt nodig te hebben. Als u bijvoorbeeld heel veel gebruik maakt van internet dan is het verstandig om een grote internetbundel te nemen, zodat u niet maandelijks achteraf een hoge rekening ontvangt. Dit geldt natuurlijk ook voor het bellen. Als u hiervoor al een abonnement had dan kunt u op specificatie overzichten als het goed is zien hoeveel u maandelijks verbruikt.

Goedkope mobiele telefoon abonnementen
Via de vergelijker kunt u eenvoudig verschillende (goedkope) mobiele telefoonabonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u meer weten over een abonnement en toestel dat uit de vergelijker komt dan klikt u simpelweg op ‘Bekijken’. U wordt dan doorgestuurd naar de website waar u het door u gekozen toestel plus abonnement uitvoerig kunt bekijken. Als u vervolgens een bestelling plaatst bij de door u gekozen webshop dan sturen zij u over het algemeen binnen enkele dagen uw toestel toe.

Onafhankelijk vergelijken
De bovenstaande vergelijker is geheel onafhankelijk. Zo kunt u op een eenvoudige wijze onder andere vele merken mobiele telefoons met elkaar vergelijken, waaronder: Apple (iPhone), Samsung (verschillende Galaxy modellen), BlackBerry, Nokia, LG, HTC en Sony. Maar ook kunt u ook kiezen uit alle providers: Ben, Hi.nl, Hollandsnieuwe, KPN, MTV, Simyo, Sizz, T-Mobile, Tele2, Telfort en Vodafone.